Politika dėl asmens duomenų tvarkymo 1. Bendrosios nuostatos Ši politika asmens duomenų tvarkymo parengta pagal reikalavimus Federalinės įstatymo 27.07.2006. Nr 152-ФЗ "DĖL asmens duomenų ir tvarką nustato asmens duomenų tvarkymo ir saugos priemonių asmens duomenų Михайлова Ivano Сергеевича (toliau – Operatorius). Operatorius kelia savo didžiausias tikslas ir sąlyga įgyvendinti savo veikloje būtų laikomasi teisės ir laisves žmogaus ir piliečio apdorojant savo asmeninius duomenis, įskaitant teisių apsaugos, privatumo privatų gyvenimą, asmeninę ir šeimos paslaptis. Ši politika Operatorius dėl asmens duomenų tvarkymo (toliau – Politika) taikomas visą informaciją, kurią Operatorius gali gauti apie lankytojus svetainės . Pagrindinės sąvokos, naudojamos Politikoje Automatizuotos asmens duomenų tvarkymas asmens duomenų priemonėmis kompiuterinės technologijos; Blokuoja asmeninių duomenų – laikinai sustabdyti asmens duomenų tvarkymo (išskyrus atvejus, kai apdorojimo reikalinga tobulinti asmens duomenų); Interneto svetainė – visuma grafinės ir informacinės medžiagos, taip pat programinę ĮRANGĄ ir duomenų bazes, leidžiančias jų prieinamumas interneto tinklo adresas ; Informacinė sistema asmeninių duomenų — visuma esančius duomenų bazėse, asmens duomenis, ir suteikti jų apdorojimo informacinių technologijų ir techninių priemonių; Обезличивание asmeninių duomenų — veiksmai, dėl kurių neįmanoma nustatyti, nenaudodami daugiau informacijos ar asmens duomenų konkrečiam Vartotojui arba kitam субъекту asmeninių duomenų; Apdorojimo asmeninių duomenų – bet koks veiksmas (sandoris) arba visuma veiksmų (operacijų), skirta įsigijimams naudojant automatizavimo arba nenaudojant tokių priemonių su asmens duomenimis, įskaitant rinkimas, įrašymas, систематизацию, kaupimo, saugojimo, patikslinimas (atnaujinimas, keitimas), išėmimas, naudoti, perduoti (platinimas, suteikti prieigą), обезличивание, blokuoti, ištrinti, sunaikinti asmens duomenis; Operatorius – valstybės institucija, savivaldybės institucija, juridinis arba fizinis asmuo, savarankiškai ar kartu su kitais asmenimis организующие ir (arba) atliekančios apdoroti asmeninius duomenis, o taip pat pranešančių tvarkymo tikslai asmeninių duomenų, sudėtis asmens duomenys turi būti tvarkomi, veiksmai (operacijos) inicijuoja su asmeniniais duomenimis; Asmens duomenys – bet kuri informacija, susijusi su tiesiogiai ar netiesiogiai su tam tikru ar определяемому Vartotojui interneto svetainės ; Vartotojas – bet kuris lankytojas svetainės ; Pateikti asmeninius duomenis – veiksmai, kuriais siekiama atskleisti asmeninius duomenis tam tikru asmeniui arba tam tikru ratu asmenų; Platinti asmeninių duomenų – bet kokie veiksmai, kuriais siekiama atskleisti asmeninius duomenis неопределенному ratas asmenų (siųsti asmeninių duomenų) ar susipažinti su asmeniniais duomenimis beribio ratą asmenų, įskaitant обнародование asmeninių duomenų žiniasklaidos priemonėse, apgyvendinimas informacinių ir telekomunikacijų tinkluose arba suteikti prieigą prie asmeninių duomenų kitokiu būdu; Трансграничная siųsti asmeninių duomenų perdavimas asmeninių duomenų teritorijoje užsienio valstybės organo valdžios užsienio valstybės, иностранному fiziniam ar иностранному juridiniam asmeniui; Sunaikinti asmeninių duomenų – bet kokius veiksmus, dėl kurių asmens duomenys уничтожаются negrįžtamai su tai, jog toliau atkurti turinį asmens duomenų informacinę sistemą asmens duomenų ir (arba) dėl kurių уничтожаются materialinių laikmenų asmeninių duomenų. Operatorius gali valdyti šiuos asmeninius duomenis, Vartotojo Pavardė, vardas, tėvavardis; Elektroninio pašto adresas; Telefonų numerius; Metai, mėnuo, data ir gimimo vieta; Nuotraukas; Taip pat svetainėje vyksta rinkimas ir apdorojimas обезличенных duomenų apie lankytojus (į t. h. slapukus), naudojant interneto paslaugų statistikos (Яндекс Метрика ir Google Analitiko ir kitų). Nurodytus duomenis toliau tekste Politikos sujungti bendra sąvoka Asmeninius duomenis. Tikslai asmens duomenų tvarkymo Tikslas-asmens duomenų tvarkymo Vartotojo informavimas Vartotojo siųsdami elektroninius laiškus; suteikti galimybę Vartotojui prie paslaugų, informacijos ir/ar medžiagų, kurios yra pateiktos interneto svetainėje. Taip pat Operatorius turi teisę siųsti Vartotojui pranešimus apie naujus produktus ir paslaugas, specialius pasiūlymus ir įvairius įvykius. Vartotojas visada gali atsisakyti informacinių pranešimų, kad Operatorius laiškas į el. pašto adresas politikos@ su užrašu "Atsisakė nuo pranešimuose apie naujus produktus ir paslaugas ir specialius pasiūlymus". Обезличенные duomenis Vartotojų, kurią naudodami paslaugos, interneto statistika, padeda rinkti informaciją apie veiksmus, Vartotojų svetainę, pagerinti svetainę ir jos turinį. Teisinis pagrindas asmens duomenų tvarkymo Operatorius " apdoroja asmeninę informaciją tik tuo atveju, jų pildymo ir/ar siunčiant Vartotojo patys per specialios formos, esančius svetainėje . Pildydami atitinkamos formos ir/arba pateikdami savo asmeninius duomenis, Operatorius, Vartotojas išreiškia savo sutikimą su šia Politika. Operatorius apdoroja обезличенные duomenis apie Vartotoją tuo atveju, jei tai leidžiama naršyklės Vartotojo (įskaičiuota failų išsaugojimas "cookies" ir naudojimas technologija "JavaScript"). Tvarka rinkimo, saugojimo, perdavimo ir kitų rūšių asmens duomenų tvarkymo Saugos asmens duomenis, kurie tvarkomi Operatoriumi, užtikrinamas įgyvendinant teisinių, organizacinių ir techninių priemonių, reikalingų atlikti visiškai galiojančiais teisės aktų dėl asmens duomenų apsaugos srityje. Operatorius užtikrina jų saugumą, asmens duomenų ir imasi visų įmanomų priemonių, исключающие prieigą prie asmeninių duomenų неуполномоченных teises. Asmeniniai Vartotojo duomenys niekada, jokiomis sąlygomis nebus perduota trečiosioms šalims, išskyrus atvejų, susijusių su veiklos galiojančių įstatymų. Jeigu nustatyta неточностей asmeninių duomenų, Vartotojas gali aktualizuoti jų pačių, per kryptys Operatorių, pranešimas į el. pašto adresas Operatoriaus politikos@ su užrašu "Atnaujinimas asmeninių duomenų". Laikotarpis asmens duomenų tvarkymo yra beribis. Vartotojas gali bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo, kad Operatorius pranešimą per el. paštą elektroninio pašto adresą Operatoriaus politikos@ su užrašu "Apžvalgą sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo". Трансграничная siųsti asmeninių duomenų. Operatorius, prieš pradedant įgyvendinti tarptautines perduoti asmens duomenis, privalo įsitikinti, kad užsienio valstybės, į kurio teritoriją numatoma įgyvendinti asmens duomenų perdavimo, užtikrinamas patikimas teisių apsauga subjektų asmens duomenis. Трансграничная perduoti asmens duomenis į užsienio dirvožemio, nėra atsakinga pirmiau minėtus reikalavimus, gali būti atliekami tik tokiu atveju, jei buvimo sutikimo raštu subjekto asmens duomenų трансграничную perdavimą jo asmeninius duomenis ir/ar vykdymo sutarties šalis, kuri yra subjektas asmens duomenis. Galutinės nuostatos Vartotojas gali gauti bet kokius paaiškinimus dėl интересующим klausimais, susijusiais tvarkyti jo asmens duomenis, atsigręždami į Operatorių, naudojant elektroninio pašto policy@. Į šį dokumentą bus atsižvelgta į visus pakeitimus politikos asmens duomenų tvarkymo Operatorius. Politika veikia neribotą laiką iki pakeisti ją nauja redakcija. Актуальная versija Politikos laisvoje dokumentą rasite Internete adresu: